Zonnepanelen
Totaal pakket

Hoeveel leveren zonnepanelen op?
Doe de postcode check

Gratis en vrijblijvend

Encore Solar pakketen

Totaal pakket voor zonnepanelen prijzen

Stap in de wereld van zonne-energie bij ons, waar besparen op je energierekening samengaat met het beschermen van onze planeet. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk advies en een breed scala aan zonnepanelenopties, vaak met een terugverdientijd van slechts 4 jaar. Laten we samen de kracht van de zon omarmen en jouw duurzame reis beginnen!

Bereken jouw voordeel met zonnepanelen

Zonnepanelen van Encore Solar

Wil je in het voorjaar van 2024 ook een extra inkomen van € 635 realiseren dankzij de Encore Solar zonnepanelen? Dat is absoluut haalbaar. Deze specifieke som is geen toeval, maar geeft een idee van de opbrengst wanneer je besluit om 10 zonnepanelen te installeren met een piekvermogen van 435 Wp . Uiteraard ben je vrij om te kiezen voor meer of minder zonnepanelen, afhankelijk van je persoonlijke behoeften. Als je interesse hebt in een gratis dakinspectie om te ontdekken hoeveel je kunt besparen met zonnepanelen, staan wij graag tot je dienst.

Zonnepanelen pakketten

Zonnepanelen voor Zuid-Holland

Kosten voor zonnepanelen: Benieuwd naar de prijzen voor 8, 10 en 12 zonnepanelen, speciaal voor jouw schuine dak? Als je dak wat ingewikkelder is met meerdere vlakken of een dakkapel, kunnen er wat extra kosten bij komen. Maar geen zorgen, tijdens ons gratis adviesgesprek krijg je een duidelijk beeld van de totale kosten en laten we je zien hoeveel je kunt besparen. Het wordt allemaal op maat gemaakt, helemaal voor jou!

In dit voorbeeld bieden we prijsindicaties en tarieven voor de aanschaf van 8, 10 en 12 zonnepanelen voor een seriegeschakelde installatie op een schuin dak.

8 zonnepanelen
€ 3.499 Incl. Btw
10 zonnepanelen
€ 3.700 Incl. Btw
12 zonnepanelen
€ 3.900 Incl. Btw

Bereken hoeveel je kunt besparen met behulp van zonnepanelen

Ontdek wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen!

Gratis en vrijblijvend