Verdien Thuis met een Slimme Laadpaal

Doe de gratis laadpaal check

Binnen 3 uur geregeld!

4.5/5

4,5

Gemak

Automatisch laden tijdens daluren

Investeer

Binnen 4 jaar terugverdiend

Live inzicht

Vanuit de app live aansturen

Waarom een laadpaal thuis?

Laad je elektrische auto thuis op en geniet van aanzienlijke besparingen! Met een eigen laadpaal kun je tot € 600,- per jaar besparen in vergelijking met openbare laadstations. Daarnaast biedt een dynamisch energiecontract nog meer besparingsmogelijkheden. We houden de energiemarkt in de gaten om je te laten profiteren van tijden met negatieve energieprijzen, waardoor je in sommige gevallen zelfs geld terugkrijgt tijdens het opladen. Slim, voordelig en goed voor het milieu!

Alfen laadpaal pro single line tot 22 kw Encore Solar

Ervaringen van onze tevreden klanten

5/5

Na een vrijblijvende offerte te hebben ontvangen is Encore Solar recent bij mij langs geweest om zonnepanelen en laadpaal te plaatsen. Ben uitermate tevreden over de service; de communicatie verliep vlot en vlekkeloos, de medewerkers zijn zeer deskundig en werd steeds up-to-date gehouden betreft het installatieproces. Van harte aanbevolen als u een betrouwbare partij zoekt met concurrerende prijzen!

 

Riaz Baarderwijk
5/5

Deskundig en betrouwbaar. Ze hebben binnen 4 weken geïnstalleerd. We hebben zonnepanelen en laadpaal gekocht. Een Aanrader. We wilde graag door een gecertificeerde bedrijf onze installatie laten uitvoeren. Encore Solar had duidelijke communicatie en kwam de afspraak na. Offerte was goed en kwam geen extra kosten bij kijken. We genieten nu van duurzame energie en besparen nu op onze energierekening en wij rijden nu gratis met een elektrische auto.

Zilvia Zaadhof
5/5

Ik ben tevreden over de diensten van Encore Solar. We kregen duidelijke uitleg van de adviseur en goede prijs. Ervaren mannen en mooie installatie. We hebben 12 zonnepanelen geïnstalleerd met een thuisbatterij en laadpaal. We zijn nu voorziend voor de toekomst. Bedankt en ik raad het zeker aan!Nick Bakker
Live inzicht via de app

Volg live de status via de Alfen of Wallbox app

Geavanceerde mogelijkheden binnen je bereik

Beheer je laadpaal moeiteloos met de Alfen of Wallbox app. Reguleer je laadtijden, controleer real-time updates en voeg eenvoudig gezinsleden toe.

Compleet energiebeheer in één applicatie

Verkrijg onmiddellijk inzicht in actuele energietarieven, jouw energieverbruik en krijg handige meldingen wanneer de energiekosten het laagst zijn.

Welke voordelen heeft een thuis laadpaal?

Gemak van Opladen

Met een thuislaadpaal kunt u uw elektrische of plug-in hybride auto op elk gewenst moment opladen, zonder het gedoe van het steeds moeten pakken en opruimen van een losse kabel.

Tijdbesparend

U hoeft alleen de stekker uit de houder te halen en in uw auto te steken. Dit maakt het mogelijk om zelfs tijdens korte stops thuis uw auto snel op te laden.

Altijd Beschikbaar

Vermijd de onzekerheid en het wachten bij openbare laadstations. Met een eigen laadpaal thuis heeft u altijd een beschikbaar oplaadpunt.

Voordelen van een laadpaal

Eenvoudige Installatie

De aanschaf en installatie van een thuislaadpaal is eenvoudig. U heeft geen speciale toestemming van de gemeente nodig en elke gekwalificeerde elektricien kan de installatie uitvoeren.

Voordelen van een laadpaal

Zekerheid en Comfort

Met een thuis laadpaal bent u altijd verzekerd van een volledig opgeladen auto, klaar voor gebruik. Dit is ideaal voor dagelijkse ritten naar werk of familiebezoekjes, zonder zorgen over de batterijstatus.

Voordelen van een laadpaal

Volledige Oplaadmogelijkheid

U kunt uw auto elke dag volledig opladen, wat zorgt voor maximale efficiëntie en gebruiksgemak van uw elektrische of plug-in hybride voertuig.

Welke laadpaal heb ik nodig?

Kies uit de laadpalen van Alfen of Wallbox bij Encore Solar. Wij bieden drie verschillende laadpalen aan: met een capaciteit van 11 kWh en 22 kWh. Onzeker over welke laadpaal het beste past bij jouw huishouden? In een vrijblijvend adviesgesprek nemen we de tijd om al je vragen te beantwoorden en samen de meest geschikte laadpaal voor jouw situatie te vinden. Bovendien genieten klanten van Encore Solar van een exclusieve korting van €200 op een laadpaal.
Alfen Eve Single S-line
11 kW
Alfen-Eve-Single-Sline-cable-zonderpaal-HR
€ 1199 Incl. Btw
Alfen Eve Single Pro-line
11 kW
€ 1499 Incl. Btw
Wallbox Pullstar
tot 22 kW
€ 1499 Incl. Btw

In 3 stappen naar een eigen laadpaal thuis

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld, zorgen wij ervoor dat we binnen 24 uur contact met je opnemen om een vrijblijvend adviesgesprek te organiseren met een van onze experts. Onze deskundige adviseurs zijn beschikbaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte laadpaal die past bij jouw unieke situatie.

Op maat gemaakt persoonlijk advies

Na het adviesgesprek sturen we je op dezelfde dag een vrijblijvende offerte, inclusief een gedetailleerd kostenoverzicht en uitgebreide informatie over de laadpaal.

Dag van Installatie

Onze laadpaal wordt deskundig geïnstalleerd en aangesloten, waardoor je direct live-inzicht hebt in de prestaties ervan via onze app.

Ontvang gratis offerte

Vul uw gegevens hieronder in voor een vrijblijvende adviesgesprek

Geheel vrijblijvend

Binnen een halve dag geïnstalleerd

Opgeleverde projecten

Alfen Eve Single Pro-line
10 zonnepanelen, 4200 watt piek

Familie Vermeer uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Alfen Eve Single S-line
8 zonnepanelen, 3.360 watt piek

Kevin uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Alfen Eve Single S-line
12 zonnepanelen, 5.040 watt piek

Christiaan uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Alfen Eve Single S-line
10 zonnepanelen, 4.200 watt piek

Marijke uit Rotterdam

Alfen Eve Single Pro-line
14 zonnepanelen, 5.880 watt piek

Diederik uit Zevenkamp

Alfen Eve Single S-line
16 zonnepanelen, 6.720 watt piek

Mieke uit Capelle aan den IJssel

Alfen Eve Single S-line
8 zonnepanelen, 3.360 watt piek

Albert uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Alfen Eve Single S-line
12 zonnepanelen, 5.040 watt piek

Nico uit Capellle aan den IJssel

Alfen Eve Single S-line
10 zonnepanelen, 4.200 watt piek

Wim uit Capelle aan den IJssel

5/5

Wij werken enkel met de beste merken

Reviews Encore Solar

[trustindex data-widget-id=d5901f626226258809062729cd8]

Benieuwd welke laadpaal bij jouw auto past?

Doe de gratis laadpaal check

Neem contact op

Wil je graag advies over de mogelijkheden voor jouw zonnepanelen, laadpaal en thuisbatterij? Onze adviseurs zitten voor je klaar!
Heb je nog andere vragen? We helpen je graag verder!
Encore Solar team

Veelgestelde vragen over laadpaal

Laadpalen worden meestal op privéterrein geïnstalleerd, maar sommige gemeenten staan toe dat laadkabels een deel van gemeentegrond overspannen. Overleg met de gemeente is vaak vereist.

Onze Laadpaal is geschikt voor zowel een 1-fase (maximaal 3,6 kW) als een 3-fase (maximaal 11 kW) meterkast. De aansluitwaarde hoeft dus geen probleem te zijn, hoewel in veel gevallen 3-fasen laden wordt aanbevolen. Veiligheid staat echter voorop bij de aansluiting op de meterkast. Er moet veilig gewerkt kunnen worden en er moet voldoende ruimte zijn in de meterkast. Onze werkvoorbereider beoordeelt dit.

Ja, je kunt een laadpaal perfect combineren met zonnepanelen en een thuisaccu. Dit biedt een duurzame en kostenefficiënte oplossing voor het opladen van je elektrische auto. De zonnepanelen wekken overdag elektriciteit op, die je kunt gebruiken om je auto op te laden of om op te slaan in de thuisaccu voor later gebruik. Op deze manier kun je profiteren van schone zonne-energie om je auto op te laden, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk. Het is een slimme en milieuvriendelijke keuze voor elektrisch rijden.

Ja, laadpalen kunnen vaak worden gedemonteerd en opnieuw geïnstalleerd op een nieuwe locatie.

Veel laadpalen kunnen op afstand worden bediend en bewaakt via smartphone-apps of online platforms.

De keuze van een laadpaal hangt af van uw specifieke behoeften, het type en model van uw auto, en uw laadomgeving. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte match.

Verschillende automerken kunnen specifieke vereisten hebben voor laadpalen. Onze specialisten kunnen u adviseren over de beste opties die compatibel zijn met uw auto.

De vereisten voor uw meterkast hangen af van de specificaties van de laadpaal. Wij kunnen u begeleiden bij het bepalen of uw huidige meterkast geschikt is of dat een upgrade nodig is.

De oplaadtijd is afhankelijk van de capaciteit van de accu van uw auto en het type laadpaal. Wij kunnen u informeren over de verwachte oplaadtijden voor verschillende modellen en laadstations.