Hoe kunnen we je helpen?

Contactformulier

Bedankt voor uw interesse in Encore Solar. Vul ons contactformulier in om uw project te bespreken en een offerte te ontvangen. Of neem contact op via ons telefoonnummer of e-mail. Wij kijken ernaar uit om van u te horen.

Contactgegevens

Encore Solar
De Vijf Boeken 1H

2911 BL, Nieuwerkerk aan den IJsel 

KvK 77965973

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Zonnepanelen verminderen je energierekening, verminderen de CO2-uitstoot, verhogen de waarde van je woning en zorgen voor onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Zonnepanelen hebben over het algemeen weinig onderhoud nodig. Periodieke reiniging en inspectie van de panelen kunnen helpen om optimale prestaties te behouden. Ze hebben een levensduur van 25-35 jaar of langer.

Over het algemeen zijn de meeste daken geschikt, maar factoren zoals de oriëntatie, helling en schaduw kunnen de prestaties beïnvloeden. Ons softwaresysteem geeft de exacte berekening aan.

Gemiddeld verdienen zonnepanelenbezitters €1.300 per jaar aan hun dak. Maar elke situatie is anders en daarmee ook de opbrengsten die je kunt verwachten. Zo hebben het aantal zonuren, de hellingshoek van je dak en de temperatuur invloed op de prestaties van je zonnepanelen.

Zonnepanelen gebruiken fotovoltaïsche (PV) cellen om zonlicht direct om te zetten in elektriciteit. Het zonlicht wordt geabsorbeerd door de cellen, waardoor elektronen vrijkomen en een stroom genereren. Deze gelijkstroom wordt vervolgens omgezet in bruikbare wisselstroom met behulp van een omvormer. Op deze manier leveren zonnepanelen duurzame energie voor huishoudelijk gebruik.

Actie: BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY: TOT 30% KORTING
GELDIG TOT 1 DECEMBER