Encore solar zonnepanelen installaties

De beste zonnepanelen kopen? Zonnepanelen installeren door het beste bedrijf uit uw regio?

Ontvang binnen 1 dag offerte op maat
5/5

5

Bespaar op energierekening

Gemiddeld €1.420 per jaar

Hoog rendement

Zonnepanelen met minimaal 440 wattpiek

InstallQ Installatie garantie

Veilige installatie en verzekerd 100% vermogensgarantie

Zonnepanelen kopen

Waarom de beste zonnepanelen kopen?

Waarom zonnepanelen kopen? Ben je op zoek naar de beste zonnepanelen op de markt met minimaal 440 Wp? En ben je op zoek naar de beste installateur in regio Zuidplas?

Ontdek waarom Encore Solar jou kan helpen met verduurzamen en besparen op je energierekening. 

Encore Solar zonnepanelen installatiebedrijf - installQ

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen installeren heeft voordelen

Installeer zonnepanelen en bespaar op je energierekening. Door zelf een deel van je stroom op te wekken met zonnepanelen, ben 60% minder afhankelijk van je energieleverancier. 

Hierdoor bespaar je gemiddeld € 1.420,- op je energiekosten.

Is jouw dak geschikt?

Hoeveel zonnepanelen passen op jouw dak?

Graag komen we langs voor dak inspectie en ontvang gratis offerte op maat.

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen installatie Encore Solar?

Encore Solar zorgt voor deskundige installatie van zonnepanelen met meer dan 7 jaar ervaring. Ons team heeft passende oplossing voor jouw dak.

Op basis van van jouw wensen kiezen we de beste zonnepanelen op de markt. We installeren zonnepanelen van minimaal 430 wp van Longi, Denim of AEG in combinatie met micro omvormers van Enphase (IQ8MC). Lees alle details op onze producten pagina. Voor onder constructie gebruiken wij Van der Valk systeems. Hierdoor hen je gegarandeerd de beste producten en installatie. 

Vertrouw op ons, met een gemiddelde beoordeling van 9.4. lees al onze reviews om een beeld te krijgen van onze dienstverlening. 

Om zekerheid te geven, betaal pas na de installatie van de zonnepanelen. Loop geen risico met aanbetaling.

De zonnepanelen plaatsen wij binnen 2 tot 4 weken.

Encore Solar staat voor een veilige en een zorgeloze installatie van zonnepanelen en ervaar op een professionele en betrouwbare manier de voordelen ervan.

Encore Solar is erkend bededrijf door InstallQ, zo heb je de zekerheid van jouw verzekering. Encore Solar is lokaal gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Onze werkgebieden zijn regio Rotterdam, Zuidplas, Gouda en Utrecht.

Encore Solar - zonnepanelen installaties
Monteren van zonnepanelen: Bart van Encore Solar

Zonnepanelen prijs

Zonnepanelen pakket-prijzen voor Zuid-Holland

Zonnepanelen kopen? Kosten voor zonnepanelen: Benieuwd naar de prijzen voor 8, 10 en 12 zonnepanelen, speciaal voor jouw schuine dak? 

Tijdens een gratis adviesgesprek krijg je een duidelijk beeld van de totale kosten en laten we je zien hoeveel je kunt besparen. Er komen geen bijkomende kosten bij. We maken een totaal bedrag voor installatie van zonnepanelen.

Het wordt allemaal op maat gemaakt, helemaal voor jou!

Vraag nu een vrijblijvende zonnepanelen-offerte voor jouw eigen huis. 

Van advies tot installatie

in 3 stappen zonnepanelen laten installeren

Gratis adviesgesprek

Samen stellen we een plan op dat perfect aansluit bij jouw behoeften en ontwerpen we een zonnepanelensysteem dat optimaal presteert. Je krijgt een overzicht van de kosten en opbrengsten van jouw zonnepanelen. Je ontvangt een zonnepanelen offerte voor het laten installeren van zonnepanelen, speciaal voor jouw dak. Je krijgt gegarandeerd de beste prijs. Geen bijkomende kosten, alles is inbegrepen in de offerte.

Professionele installatie

Bij akkoord, prikken we binnen 4 weken een installatie datum. Jouw zonnepanelen installeren we binnen 1 dag door onze deskundige installateurs. Je ontvangt de beste zonnepanelen, micro omvormers en onder constructie. Veilige en zorgeloze installatie. Na de installatie voeren we inspectie uit en stellen op gedetailleerd opleverrapport op voor jouw gemoedrust.

Bespaar direct op kosten

Na het plaatsen van zonnepanelen geniet je direct van lagere energiekosten doordat je je eigen duurzame energie opwekt met de zonnepanelen. Vanaf nu ga je geld verdienen met zonnepanelen. Zonder omkijken verdien jij geld met zonnepanelen. Met de jaarlijkse besparing kun je een leuke vakantie boeken of iets leuks kopen.

Ontvang gratis offerte

Om lange wachttijden te voorkomen, vraag zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte. Vul uw gegevens hieronder in voor een vrijblijvende adviesgesprek.

Gratis en vrijblijvend

Ervaringen van onze tevreden klanten

5/5

Na een vrijblijvende offerte te hebben ontvangen is Encore Solar recent bij mij langs geweest om zonnepanelen te plaatsen. Ben uitermate tevreden over de service; de communicatie verliep vlot en vlekkeloos, de medewerkers zijn zeer deskundig en werd steeds up-to-date gehouden betreft het installatieproces. Van harte aanbevolen als u een betrouwbare partij zoekt met concurrerende prijzen!

Riaz Baarderwijk
5/5

Deskundig en betrouwbaar. Ze hebben binnen 4 weken geïnstalleerd. Een Aanrader. We wilde graag door een gecertificeerde bedrijf onze installatie laten uitvoeren. Encore Solar had duidelijke communicatie en kwam de afspraak na. Offerte was goed en kwam geen extra kosten bij kijken. We genieten nu van duurzame energie en besparen nu op onze energierekening.

Silvia Zaadhof
5/5

5 aanvragen gedaan voor 8 panelen, als enige komen kijken op locatie. Er was twijfel over de groepenkast/aansluiting, dus zijn ze nog een keer wezen kijken met de elektricien. Inmiddels zijn de panelen gemonteerd, alles bij elkaar binnen 3 weken afgehandeld vanaf eerste contact t/m oplevering tegen een nette prijs. Tevreden over de snelle afhandeling en installatie.

Chris Vuijk

“Niet de zon die schijnt, maar hoe we haar stralen vangen, bepaalt onze duurzame toekomst.” 

Elon Musk
CEO of Tesla

Is jouw dak geschikt?

Doe de gratis dakcheck

Opgeleverde projecten

Encore Solar Nieuwerkerk aan den IJssel 10 zonnepanelen
10 zonnepanelen, 4200 watt piek

Familie Buitendijk uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Encore Solar 11 zonnepanelen
11 zonnepanelen, 4600 watt piek

Dhr. K.M. Hoebe uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Encore Solar 8 zonnepanelen
8 zonnepanelen, 3360 watt piek

Mevr. M. Boon uit Rotterdam

12 zonnepanelen, 5000 watt piek

Familie Ramjiawan uit Zoetermeer

24 zonnepanelen, 10320 watt piek

Famil. Wieldraaier uit Nesselande

Encore Solar 18 zonnepanelen
18 zonnepanelen, 7740 watt piek

Dhr. Kamps uit Capelle aan den IJssel

Encore Solar 8 zonnepanelen
8 zonnepanelen, 3360 watt piek

Familie Vuijk uit Ridderkerk

12 zonnepanelen, 5000 watt piek

Familie Sattar uit Dordrecht

Zonnepanelen installatie Encore solar
12 zonnepanelen, 5160 watt piek

Familie Ahmadi uit Gouda

Encore Solar 22 zonnepanelen
10 zonnepanelen, 4300 watt piek

Dhr. Keles uit Moordrecht

Zonnepanelen installatie Encore Solar plat dak
16 zonnepanelen, 6880 watt piek

Familie I.M. uit Nieuwegein

Dakkapel zonnepanelen installeren Encore Solar
8 zonnepanelen, 3360 watt piek

Dhr. Vuijk uit Barendrecht

Zonnepanelen laten installeren volgens normen

Reviews Encore Solar

Deskundige adviseurs en mooie installatie

12 zonnepanelen 5160 Wp, thuisbatterij 3,5 kWh

Nu prijsplafond weg is, hebben we snel keuze gemaakt om zonnepanelen te kopen. Ramin van Encore Solar heeft ons goed geholpen en geadviseerd. We hebben de nieuwste zonnepanelen gekocht met een Thuisbatterij. Hiermee gaan we een dynamische energiecontract afsluiten. Door dynamische energie contract kunnen we goedkoop inkopen en duur verkopen van stroom. Wanneer de tarieven hoog liggen, maakt het systeem automatisch gebruik van de thuisbatterij. Zo hebben wij ook nooit meer last van Stedin die zonnepanelen uitschakelt. Verder hebben we ook geen last van betalen voor terug leveren. Ramin heeft ook uitgelegd, dat we nu extra voordeel hebben met de BTW voor thuisbatterij en hoeven geen BTW betalen voor zonnepanelen. Al met al goede investering en ik ga nu passief geld verdienen. Ik raad Encore Solar zeker aan. Mannen die deskundig zijn en meedenken met je.

Aanbevelen? Ja
10
opgeleverde-projecten-Encore-Solar

Klantgericht

8 zonnepanelen 3440 Wp 

Goede installateur! Ik heb een schuin dak (zie foto’s). Van de voren een legplan gemaakt met de vertegenwoordiger van Encore Solar. Na uitvoering waren er een aantal aandachtspuntjes. Deze heb ik aangegeven en die hebben ze heel netjes opgelost. Ze zijn heel klantgericht en dat merk je dan ook. Goede service! Ik zou zeker nog een keer met ze in zee gaan.

Groet: familie Ros

10

10 Goede klantenservice

16 zonnepanelen 6880 Wp

Ik ben zo blij dat ik voor Encore Solar heb gekozen. Ze leveren hoogwaardige zonnepanelen en hun klantenservice is top. Mijn huis is nu energie onafhankelijk!

Aanbevelen? Ja
12-7-2023
A.Louwman , Nieuwegein

10

Zeer tevreden

13 zonnepanelen, 5590 Wp

Uitstekende Zonnepaneleninstallatie door Encore Solar! Wij zijn zeer tevreden met de diensten van Encore Solar! Vanaf het allereerste contact tot het moment van installatie en nazorg hebben ze ons positief verrast. De communicatie met Encore Solar was vanaf het begin uitstekend. Tijdens de offerte-fase namen ze ruim de tijd om ons te informeren en al onze vragen te beantwoorden. De aandacht die ze besteedden aan het begrijpen van onze behoeften gaf ons vertrouwen in hun professionaliteit. Wat ons bijzonder beviel, was het vermogen van Encore Solar om flexibel om te gaan met wijzigingen op locatie tijdens de installatie. Eventuele aanpassingen werden vakkundig opgelost, zonder gedoe. Dit getuigt van hun toewijding aan klanttevredenheid. De installateurs waren niet alleen vriendelijk, maar ook uiterst vakkundig. Ze werkten efficiënt en leverden hoogwaardig vakmanschap. De nazorg die we hebben ontvangen bevestigt dat Encore Solar niet alleen streeft naar klanttevredenheid tijdens de installatie, maar ook daarna. Een speciale vermelding verdient Ramin, die duidelijk verstand van zaken heeft. Zijn expertise heeft het hele proces soepel doen verlopen, en we voelden ons goed ondersteund. Kortom, Encore Solar heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij raden hen van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor zonnepaneleninstallatie. Bedankt Encore Solar! ☀️🌐

Shatish Ramjiawan

10

Goede investering

10 zonnepanelen 4300 Wp, Thuisbatterij 3,5 Kwh

Nu prijsplafond weg is, hebben we snel keuze gemaakt om zonnepanelen te kopen. Ramin van Encore Solar heeft ons goed geholpen en geadviseerd. We hebben de nieuwste zonnepanelen gekocht met een Thuisbatterij. Hiermee gaan we een dynamische energiecontract afsluiten. Door dynamische energie contract kunnen we goedkoop inkopen en duur verkopen van stroom. Wanneer de tarieven hoog liggen, maakt het systeem automatisch gebruik van de thuisbatterij. Zo hebben wij ook nooit meer last van Stedin die zonnepanelen uitschakelt. Verder hebben we ook geen last van betalen voor terug leveren. Ramin heeft ook uitgelegd, dat we nu extra voordeel hebben met de BTW voor thuisbatterij en hoeven geen BTW betalen voor zonnepanelen. Al met al goede investering en ik ga nu passief geld verdienen. Ik raad Encore Solar zeker aan. Mannen die deskundig zijn en meedenken met je.

Jonas

10

Top Bedijf!

10 zonnepanelen 4300 Wp 

Top bedrijf! Zonnepanelen zijn snel en vakkundig geïnstalleerd tegen een vriendelijke prijs. Ramin heeft mij goed door het proces heen begeleid en heeft alles goed gecommuniceerd. Zou hier zeker terugkomen voor toekomstige energie-oplossingen.

Ruben Sol

10

Benieuwd naar jouw besparing?

Ontvang gratis offerte voor zonnepanelen plaatsen

Veelgestelde vragen over zonnepanelen kopen

Zonnepanelen verminderen je energierekening, verminderen de CO2-uitstoot, verhogen de waarde van je woning en zorgen voor onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Zonnepanelen hebben over het algemeen weinig onderhoud nodig. Periodieke reiniging en inspectie van de panelen kunnen helpen om optimale prestaties te behouden. Ze hebben een levensduur van 25-35 jaar of langer.

Over het algemeen zijn de meeste daken geschikt, maar factoren zoals de oriëntatie, helling en schaduw kunnen de prestaties beïnvloeden. Ons softwaresysteem geeft de exacte berekening aan.

Gemiddeld verdienen zonnepanelenbezitters €1.420 per jaar aan hun dak. Maar elke situatie is anders en daarmee ook de opbrengsten die je kunt verwachten. Zo hebben het aantal zonuren, de hellingshoek van je dak en de temperatuur invloed op de prestaties van je zonnepanelen.

Zonnepanelen gebruiken fotovoltaïsche (PV) cellen om zonlicht direct om te zetten in elektriciteit. Het zonlicht wordt geabsorbeerd door de cellen, waardoor elektronen vrijkomen en een stroom genereren. Deze gelijkstroom wordt vervolgens omgezet in bruikbare wisselstroom met behulp van een omvormer. Op deze manier leveren zonnepanelen duurzame energie voor huishoudelijk gebruik.

Advies nodig?

Benieuwd naar de beste zonnepanelen voor jouw dak? Wil jij jouw zonnepanelen door ervaren installateur laten leggen?
Vraag dan een gratis adviesgesprek met een van onze deskundige en ontvang een offerte op maat.