Professionele installatie & uitstekende nazorg

Bij ons kunt u rekenen op een unieke aanpak voor uw zonnepanelen. Wij maken speciaal voor u een persoonlijk plan, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Onze experts zijn allen in dienst bij ons bedrijf, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over externe partijen. Van het voortraject tot de installatie en nazorg, wij zijn er voor u. Kies voor de totale service van onze ervaren installateurs.

Onze werkwijze

Onze experts geven u deskundig advies, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen

De kennismaking

Tijdens ons eerste gesprek luisteren we naar uw wensen en behoeften.

Dakanalyse

Onze software maakt een plan op maat voor uw dak. We bespreken het plan tijdens een adviesgesprek.

Technische inspectie

We berekenen het hoogste rendement en plaatsen de panelen op de beste locatie. Een technische inspecteur komt langs voor inspectie.

Op maat gemaakte offerte

Onze adviseur maakt een offerte die precies laat zien hoe uw dak is voorzien en hoeveel rendement de panelen opleveren.

Installatie in 1 dag

Onze deskundige installateurs installeren het systeem binnen 1 dag en zorgen voor een nette afwerking.

Zonder zorgen genieten

Na de installatie heeft u toegang tot een app voor realtime info over de prestaties van uw panelen. Geniet van energiebesparing zonder zorgen.

Een essentieel onderdeel van het proces!

Technische inspectie

De technische inspectie is een essentieel onderdeel van het proces om uw zonnepanelen te installeren. Onze installateur zal bij u thuis langs komen, na het verwerken van al uw wensen en behoeften in een passende offerte. Samen zullen we een geschikte plek vinden voor eventueel de omvormer, uw dak opmeten en kijken naar een esthetische route voor de bekabeling. Na de technische inspectie weten we precies wat de mogelijkheden zijn en hoe de installatie plaats gaat vinden. Zo kunnen we samen een geschikte datum uitzoeken voor de installatie.

Professionele installatie in één dag

Op de afgesproken datum zullen wij er zijn om u te helpen met de installatie van uw zonnepanelen. Onze installateurs zullen met u doornemen hoe de dag eruit gaat zien en geven u uitleg over de uitvoering. We streven ernaar om de installatie voor einde van de dag af te ronden, zodat u direct kunt beginnen met besparen! Wanneer alles opgeruimd en geïnstalleerd is, zullen we samen met u de app installeren zodat u uw panelen kunt monitoren.

Ook na de installatie kunt u op ons rekenen

De nazorg

Wij zijn er ook na de installatie voor u. Wij adviseren u om uw panelen eens per jaar te reinigen, daarom bieden wij een onderhoudscontract aan waarbij we ieder jaar langs komen om uw panelen schoon te maken. We lopen het gehele systeem na en bieden een extra jaar garantie op ons installatiewerk. Zo weet u zeker dat uw panelen in topconditie blijven en u optimaal profiteert van uw investering.

 

Wij werken enkel met de beste merken

Actie: BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY: TOT 30% KORTING
GELDIG TOT 1 DECEMBER