Bij Encore Solar geloven we in
een duurzamere wereld

Encore Solar heeft een missie

Onze missie is om een duurzame en zonnige toekomst te creëren voor iedereen door hoogwaardige zonne-energieoplossingen aan te bieden en bewustwording te bevorderen over de voordelen van zonne-energie. Wij zijn toegewijd aan veilige en gecertificeerde installaties, waarbij de veiligheid van onze klanten en onze installateurs altijd onze hoogste prioriteit heeft.

Onze Expertise

Met ervaren en gecertificeerde installateurs streven we naar de hoogste kwaliteit bij elke installatie. We werken volgens de NEN 1010/3140-normen, waardoor we professionele en nauwkeurige installaties garanderen. Ons team heeft honderden succesvolle installaties afgeleverd, altijd met tevreden klanten als doel. Bij Encore Solar hechten we veel waarde aan de feedback van onze klanten.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees onze reviews op Klantenvertellen!

Onze Kernwaarden​

Bij Encore Solar hebben we twee kernwaarden: het streven naar een duurzamere wereld en het bieden van een eigen, onafhankelijke bron van energie. We geloven dat zonne-energie essentieel is voor het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het realiseren van een duurzame toekomst. Onze passie voor duurzaamheid drijft ons om voortdurend te innoveren en de beste zonne-energieoplossingen aan te bieden.

Onze Certificeringen

Encore Solar is trots op het InstallQ-certificaat, dat aantoont dat we voldoen aan de hoogste normen in de zonne-energiesector. Dit certificaat biedt onze klanten vertrouwen in onze betrouwbaarheid en expertise. Daarnaast zijn we lid van InstallQ, een erkende brancheorganisatie in de installatiebranche.

Een essentieel onderdeel van het proces!

Wij garanderen kwaliteit

Wat begon als een droom om zo veel mogelijk mensen te helpen met duurzaam leven, is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Wij zijn trots dat al onze eigen installateurs NEN 1010/3140 gecertificeerd zijn. Dit betekent dat onze installateurs de juiste opleiding en certificering hebben om zonnepanelen te installeren en stroomnetwerken aan te passen.

Wij hebben alle benodigde kennis in huis, dit garandeert de kwaliteit van elke installatie en u hoeft alleen met ons te communiceren. Wij streven naar de hoogste kwaliteit voor zowel onze installaties als onze materialen.

Wilt u ook profiteren van duurzame zonne-energie en geld besparen op uw energierekening? Vraag nu een offerte aan bij Encore Solar en ontdek hoe wij u kunnen helpen met een hoogwaardige en veilige zonnepaneelinstallatie.

Vraag vandaag nog een offerte aan en stap over op duurzame energie!

Wij werken enkel met de beste merken

Opgeleverde projecten

Encore Solar Nieuwerkerk aan den IJssel 10 zonnepanelen
10 zonnepanelen, 4200 watt piek

Familie Buitendijk uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Encore Solar 11 zonnepanelen
11 zonnepanelen, 4600 watt piek

Dhr. K.M. Hoebe uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Encore Solar 8 zonnepanelen
8 zonnepanelen, 3360 watt piek

Mevr. M. Boon uit Rotterdam

Encore Solar 12 zonnepanelen
12 zonnepanelen, 5000 watt piek

Familie Riaz uit Capelle aan den IJssel

Encore Solar 22 zonnepanelen
10 zonnepanelen, 4200 watt piek

Dhr. Keles uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Encore Solar 18 zonnepanelen
18 zonnepanelen, 7740 watt piek

Dhr. Kamps uit Capelle aan den IJssel

Encore Solar 8 zonnepanelen
8 zonnepanelen, 3360 watt piek

Familie Vuijk uit Ridderkerk

12 zonnepanelen, 5000 watt piek

Familie Sattar uit Dordrecht

Is jouw dak geschikt?

Doe de gratis dakcheck

Actie: BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY: TOT 30% KORTING
GELDIG TOT 1 DECEMBER