Encore solar zonnepanelen installaties

InstallQ gecertificeerde monteurs binnen 2 - 4 weken bij jouw op dak

Kies voor kwaliteit en veiligheid

Installatie Garantie

100% vermogensgarantie

InstallQ Gecertificeerd

Veilige installatie en verzekerd

Binnen 2 - 4 weken

Duurzaamheid begint

Black Friday Aanbieding - Tot 30% Korting!

Zonnepanelen Actie: Installatie in 2-4 Weken!

Grijp je kans om te besparen op je energierekening met onze hoogwaardige zonnepanelen. Neem contact op voor een gratis offerte en profiteer van onze spectaculaire Black Friday kortingen!

7+ jaar ervaring met verduurzamen

Wil jij jouw huis verduurzamen met zonnepanelen? En ben je op zoek naar een gecertificeerde bedrijf dat kwalitatief en veilige installatie uitvoert? Dat is precies wat Encore Solar te bieden heeft.

Stel je voor dat je de controle hebt over je energievoorziening, met zonnepanelen die de zonnestralen omzetten in gratis stroom voor jouw huis. Encore Solar InstallQ-gecertificeerd, een vertrouwde naam in duurzame energie met meer dan 7 jaar ervaring, biedt zonnepanelen die betrouwbaar en efficiënt zijn. We hebben al talloze huiseigenaren geholpen om hun energiekosten te verlagen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Wat als je niet alleen geld kon besparen, maar ook kon genieten van de voordelen van gratis stroom en je elektrische auto kon opladen met onze laadpalen? Encore Solar maakt deze dromen werkelijkheid. Stel je voor dat je elke maand honderden euro’s bespaart op je energierekening en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst voor jouw kinderen en kleinkinderen.

 

Ben je klaar om de volgende stap te zetten naar een duurzamere toekomst? Wacht niet langer! Doe de gratis dakcheck en ontvang een gratis adviesgesprek met onze deskundige adviseurs. Laat Encore Solar je begeleiden op jouw reis naar groene energie en financiële vrijheid. Wees de held van jouw eigen duurzame verhaal en begin vandaag nog met besparen.

Encore Solar team
Team Encore Solar

Ervaringen van onze tevreden klanten

5/5

Na een vrijblijvende offerte te hebben ontvangen is Encore Solar recent bij mij langs geweest om zonnepanelen te plaatsen. Ben uitermate tevreden over de service; de communicatie verliep vlot en vlekkeloos, de medewerkers zijn zeer deskundig en werd steeds up-to-date gehouden betreft het installatieproces. Van harte aanbevolen als u een betrouwbare partij zoekt met concurrerende prijzen!

Riaz Baarderwijk
5/5

Deskundig en betrouwbaar. Ze hebben binnen 4 weken geïnstalleerd. Een Aanrader. We wilde graag door een gecertificeerde bedrijf onze installatie laten uitvoeren. Encore Solar had duidelijke communicatie en kwam de afspraak na. Offerte was goed en kwam geen extra kosten bij kijken. We genieten nu van duurzame energie en besparen nu op onze energierekening.

Silvia Zaadhof
5/5

5 aanvragen gedaan voor 8 panelen, als enige komen kijken op locatie. Er was twijfel over de groepenkast/aansluiting, dus zijn ze nog een keer wezen kijken met de elektricien. Inmiddels zijn de panelen gemonteerd, alles bij elkaar binnen 3 weken afgehandeld vanaf eerste contact t/m oplevering tegen een nette prijs. Tevreden over de snelle afhandeling en installatie.

Chris Vuijk

“Niet de zon die schijnt, maar hoe we haar stralen vangen, bepaalt onze duurzame toekomst.” 

Elon Musk
CEO of Tesla

Opgeleverde projecten

Encore Solar Nieuwerkerk aan den IJssel 10 zonnepanelen
10 zonnepanelen, 4200 watt piek

Familie Buitendijk uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Encore Solar 11 zonnepanelen
11 zonnepanelen, 4600 watt piek

Dhr. K.M. Hoebe uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Encore Solar 8 zonnepanelen
8 zonnepanelen, 3360 watt piek

Mevr. M. Boon uit Rotterdam

Encore Solar 12 zonnepanelen
12 zonnepanelen, 5000 watt piek

Familie Riaz uit Capelle aan den IJssel

Encore Solar 22 zonnepanelen
10 zonnepanelen, 4200 watt piek

Dhr. Keles uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Encore Solar 18 zonnepanelen
18 zonnepanelen, 7740 watt piek

Dhr. Kamps uit Capelle aan den IJssel

Encore Solar 8 zonnepanelen
8 zonnepanelen, 3360 watt piek

Familie Vuijk uit Ridderkerk

12 zonnepanelen, 5000 watt piek

Familie Sattar uit Dordrecht

Welke soort zonnepanelen-systeem is geschikt voor jouw dak?

Waarom kiezen voor een InstallQ installateur?

Risico's van Niet-InstallQ aanemers: Veel mensen maken de fout om een installateur in te huren die niet InstallQ certificering hebben. Een goedkope aanbieder zoals deze brengt talloze risico's met zich mee:
Verzekeringsmaatschappijen: 90% van de verzekeringsmaatschappijen accepteert alleen InstallQ gecertificeerde installaties voor de verzekering. In het geval van schade ben je niet verzekerd als je je installatie laat uitvoeren door een bedrijf dat niet InstallQ-gecertificeerd is.

Ons Aanbod: Waarom zou je risico nemen met een goedkope aannemer als je gemoedsrust kunt hebben?
Wij zijn een InstallQ-goedgekeurde installateurs, NEN1010, en NEN3140 normen.
Wij helpen je met een veilige en betaalbare installatie voor zonnepanelen.

5/5

Wij werken enkel met de beste merken

Reviews Encore Solar

UITSTEKEND
41 recensies op
Nick Bakker
Nick Bakker
13 November 2023
Ik ben tevreden over de diensten van Encore Solar. We kregen duidelijke uitleg van de adviseur en goede prijs. Ervaren mannen en mooie installatie. We hebben 12 zonnepanelen geïnstalleerd met een accu en laadpaal. We zijn nu voorziend voor de toekomst. Bedankt en ik raad het zeker aan.
Gijsbert Verhoef
Gijsbert Verhoef
12 November 2023
Een top bedrijf met verstand van zaken! Encore Solar heeft bij ons 14 panelen geplaatst, alles netjes aangesloten en daarna de boel weer helemaal opgeruimd achtergelaten. Ik zou iedereen aanraden om zonnepanelen door Encore Solar te laten plaatsen! Naast een goede prijs ook hele vriendelijke en gemotiveerde mensen!
mariya asadi
mariya asadi
11 November 2023
Ik stel voor dat ze een zeer professioneel team zijn
Igor van Damme
Igor van Damme
10 November 2023
Ik ben zeer tevreden met de jongens die werken in Encore Solar. Ze goed opgeleid zijn en ze weten wat ze doen. Ze komen op tijd en en doen hun werk snel en accuraat. Ik hoefde niet schoon te maken, zij houden het schoon. Het hele systeem werkt zonder fouten en ik heb alleen maar positieve emoties van het werk van de jongens uit het bedrijf. Veel succes verder Encore Solar!
Hosseen Mansour Baker
Hosseen Mansour Baker
9 November 2023
Top bedrijf! Altijd superfijn contact mee, staan je vakkundig te woord en geven advies op maat. Ook leveren ze de projecten strak op👌🏼 Keep up the good work!
Milad Heravy
Milad Heravy
9 November 2023
Betrouwbare vakmannen, kan een ieder dit bedrijf aanraden. Doet wat het beloofd, communiceert helder en ontzorgt je volledig.
I M
I M
9 November 2023
Top club, komt afspraken na en is flexibel!
Dajana Smi
Dajana Smi
9 November 2023
Tevreden over de werkzaamheden van Encore Solar. We hebben zonnepanelen aangeschaft vanwege het hoge energieverbruik van ons gezin. Nu profiteren we van voordelen omdat dit is gecombineerd met de laadpaal.
obeid zaf
obeid zaf
9 November 2023
Ik raad met harte Encore Solar aan. Een eerlijke bedrijf die doet wat het beloofd, namelijk zonnepanelen plaatsing met kwalitatieve onderdelen en vakmanschap.
Devyne Code
Devyne Code
9 November 2023
Ik heb onlangs me zonnepanelen laten installeren. Ze waren professioneel, efficiënt en leverden uitstekend werk. Mijn energierekening is aanzienlijk gedaald en ik voel me goed dat ik bijdraag aan een groenere wereld. Ik raad ze zeker aan!

Is jouw dak geschikt?

Doe de gratis dakcheck

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Zonnepanelen verminderen je energierekening, verminderen de CO2-uitstoot, verhogen de waarde van je woning en zorgen voor onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Zonnepanelen hebben over het algemeen weinig onderhoud nodig. Periodieke reiniging en inspectie van de panelen kunnen helpen om optimale prestaties te behouden. Ze hebben een levensduur van 25-35 jaar of langer.

Over het algemeen zijn de meeste daken geschikt, maar factoren zoals de oriëntatie, helling en schaduw kunnen de prestaties beïnvloeden. Ons softwaresysteem geeft de exacte berekening aan.

Gemiddeld verdienen zonnepanelenbezitters €1.300 per jaar aan hun dak. Maar elke situatie is anders en daarmee ook de opbrengsten die je kunt verwachten. Zo hebben het aantal zonuren, de hellingshoek van je dak en de temperatuur invloed op de prestaties van je zonnepanelen.

Zonnepanelen gebruiken fotovoltaïsche (PV) cellen om zonlicht direct om te zetten in elektriciteit. Het zonlicht wordt geabsorbeerd door de cellen, waardoor elektronen vrijkomen en een stroom genereren. Deze gelijkstroom wordt vervolgens omgezet in bruikbare wisselstroom met behulp van een omvormer. Op deze manier leveren zonnepanelen duurzame energie voor huishoudelijk gebruik.

Advies nodig?

Wil je ontdekken hoe je jouw woning kunt verduurzamen en energiekosten kunt besparen?
Vraag dan een gratis adviesgesprek met een van onze deskundige aan!

Gratis: Checklist Zonnepanelen

8-Stappenplan Bij Aankoop van Zonnepanelen!

Actie: BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY: TOT 30% KORTING
GELDIG TOT 1 DECEMBER