Verdien Thuis met een Slimme Laadpaal

Doe de gratis laadpaal check

Binnen 3 uur geregeld!

4.5/5

4,5

Gemak

Snel en eenvoudig opladen

Kostenbesparing

Bespaar geld op
lange termijn

Milieubewustzijn

Rijd groen en verminder
jouw CO2-voetafdruk

Black Friday Aanbieding - Tot 30% Korting op Laadpalen!

Laad je Elektrische Voertuig Snel en Efficiënt: Installatie in 2-4 Weken!

Profiteer van onze Black Friday deal en bespaar 30% op je nieuwe laadpaal. Neem contact op voor een gratis offerte en maak je huis of bedrijf EV-klaar met onze hoogwaardige laadoplossingen!

Efficiënt, vlot en uiterst voordelig thuis opladen.

Voordelig opladen met variabele tarieven door een dynamisch contract.

Goedkoop laden is nu mogelijk door de naadloze samenwerking met Nederlands slimste energiecontract op basis van uurprijzen.Voordelig opladen is nu realiteit door de vlekkeloze integratie met Nederlands vernuftigste energiecontract gebaseerd op realtime tarieven, waarbij het nu ook mogelijk is om zonnepanelen te koppelen aan dynamische contracten en een laadpaal.

Van een goed gesprek tot de installatie, wij regelen het!

Waarom Encore Solar inschakelen? Van het eerste inzicht tot de afwerking van je installatie, wij hebben het in handen. Het samenstellen van jouw optimale laadoplossing, dat is wat we doen.
Live inzicht via de app

Volg live de status via de Alfen of Wallbox app.

Geavanceerde mogelijkheden binnen je bereik

Beheer je laadstation moeiteloos met de Alfen of Wallbox app. Reguleer je laadtijden, controleer real-time updates en voeg eenvoudig gezinsleden toe.

Compleet energiebeheer in één applicatie

Verkrijg onmiddellijk inzicht in actuele energietarieven, jouw energieverbruik en krijg handige meldingen wanneer de energiekosten het laagst zijn.

Supersnel je voertuig volgeladen, bij iedere laadbeurt.

Binnen een halve dag geïnstalleerd

Geniet van de uitmuntende service
van Encore Solar

Gegarandeerd de meest voordelige aanbieding.

Bij ons vind je geen tijdelijke kortingen of speciale acties. Je bent altijd verzekerd van de beste prijs, waardoor je nooit misgrijpt en constant de meest gunstige deal ontvangt.

Service op maat, precies zoals jij die wenst.

Met de Alfen en Wallbox app heb je onmiddellijk inzicht en antwoorden op je vragen binnen handbereik. Of ga voor direct menselijk contact via onze lokale lijn – geen keuzemenu’s, maar echt persoonlijke interactie.

Betrouwbare Nazorg: Onze Servicemonteurs Helpen Je Verder, Altijd

Onze servicemonteurs staan altijd voor je klaar, zelfs na de installatie. Door onze expertise zijn we in staat om je bij te staan zodra je ondersteuning nodig hebt
Goedkoop laden

Bespaar flink met intelligente laadoplossingen

Door tactisch te laden tijdens voordelige, duurzame perioden, betaalt je laadstation zichzelf in no-time terug. 

Dynamische prijzen

Reviews Encore Solar

UITSTEKEND
48 recensies op
Ruben Sol
Ruben Sol
23 Januari 2024
Top bedrijf! Zonnepanelen zijn snel en vakkundig geinstalleerd tegen een vriendelijke prijs. Ramin heeft mij goed door het proces heen begeleid en heeft alles goed gecommuniceerd. Zou hier zeker terugkomen voor toekomstige energie-oplossingen.
Jan van der Vlist
Jan van der Vlist
23 Januari 2024
Wij hebben onlangs 9 zonnepanelen laten plaatsen op ons dak en dakkapellen door Encore Solar in Capelle aan den IJssel. Ook is onze meterkast gelijk aangepast aan de hedendaagse eisen. Vanaf het eerste contact was het personeel van Encore Solar en met name onze contactpersoon Ramin vriendelijk en deskundig. We werden goed voorgelicht over de mogelijkheden en de kosten. We konden al onze vragen stellen en kregen altijd een duidelijk antwoord. De plaatsing van de zonnepanelen verliep vlekkeloos. De monteurs waren op tijd en werkten netjes en zorgvuldig. Ze legden alles goed uit en gaven ons de gelegenheid om vragen te stellen. Nu de zonnepanelen zijn geplaatst, zijn we erg blij met het resultaat. De panelen zien er mooi uit en ze werken perfect. We verwachten dat we met de zonnepanelen een flinke besparing op onze energiekosten zullen realiseren. We raden Encore Solar van harte aan aan iedereen die overweegt om zonnepanelen te laten plaatsen. Het is een betrouwbaar bedrijf met deskundig en vriendelijk personeel. Pluspunten: Deskundig personeel Goede voorlichting Nette en zorgvuldige plaatsing Mooi resultaat Aanrader!
Dick Kraal
Dick Kraal
22 Januari 2024
Prima bedrijf, de afspraken en uitvoeringen gingen perfect, top geregeld en snel.
Jonas
Jonas
17 Januari 2024
Nu prijsplafond weg is, hebben we snel keuze gemaakt om zonnepanelen te kopen. Ramin van Encore Solar heeft ons goed geholpen en geadviseerd. We hebben de nieuwste zonnepanelen gekocht met een Thuisbatterij. Hiermee gaan we een dynamische energiecontract afsluiten. Door dynamische energie contract kunnen we goedkoop inkopen en duur verkopen van stroom. Wanneer de tarieven hoog liggen, maakt het systeem automatisch gebruik van de thuisbatterij. Zo hebben wij ook nooit meer last van Stedin die zonnepanelen uitschakelt. Verder hebben we ook geen last van betalen voor terug leveren. Ramin heeft ook uitgelegd, dat we nu extra voordeel hebben met de BTW voor thuisbatterij en hoeven geen BTW betalen voor zonnepanelen. Al met al goede investering en ik ga nu passief geld verdienen. Ik raad Encore Solar zeker aan. Mannen die deskundig zijn en meedenken met je.
Gina
Gina
12 December 2023
Top bedrijf, ze weten goed hoe ze moeten communiceren en houden zich aan hun afspraken. We waren op zoek naar een bedrijf dat goedgekeurd is met Install Q, zo zijn we bij Encore Solar terechtgekomen. Ze hebben niet alleen zonnepanelen voor ons geïnstalleerd, maar hebben ook onze hele meterkast vervangen. We zijn blij met het resultaat! Bovendien zijn de vakmensen ook nog eens erg vriendelijk.
Artbyoums
Artbyoums
9 December 2023
Goeie service, een aanrader!
Meriam Choua
Meriam Choua
8 December 2023
Geweldige service en zeer professioneel. Wij zijn tevreden!
Zier Ros
Zier Ros
17 November 2023
Prima bedrijf waar je van op aan kan. Leveren een goed systeem van Enphase. Snel geleverd en op dak gelegd. Inzicht in de opbrengst via app. Ik vind het alleen jammer dat de bekabeling onder de panelen, niet wordt vast gezet. Maar dat schijnt door alle installateurs zo te worden gedaan. Verder zeer tevreden. Beveel ze graag aan.
Clement Gao
Clement Gao
14 November 2023
Een hele goede ervaring gehad met dit bedrijf, na offerte aanvraag snel contact gehad en de installatie verliep soepel!

Neem contact op

Wil je graag advies over de mogelijkheden voor jouw zonnepanelen, laadpaal en thuisbatterij? Onze adviseurs zitten voor je klaar!
Heb je nog andere vragen? We helpen je graag verder!
Encore Solar team

Veelgestelde vragen over laadpaal

Laadpalen worden meestal op privéterrein geïnstalleerd, maar sommige gemeenten staan toe dat laadkabels een deel van gemeentegrond overspannen. Overleg met de gemeente is vaak vereist.

Onze Laadpaal is geschikt voor zowel een 1-fase (maximaal 3,6 kW) als een 3-fase (maximaal 11 kW) meterkast. De aansluitwaarde hoeft dus geen probleem te zijn, hoewel in veel gevallen 3-fasen laden wordt aanbevolen. Veiligheid staat echter voorop bij de aansluiting op de meterkast. Er moet veilig gewerkt kunnen worden en er moet voldoende ruimte zijn in de meterkast. Onze werkvoorbereider beoordeelt dit.

Ja, je kunt een laadpaal perfect combineren met zonnepanelen en een thuisaccu. Dit biedt een duurzame en kostenefficiënte oplossing voor het opladen van je elektrische auto. De zonnepanelen wekken overdag elektriciteit op, die je kunt gebruiken om je auto op te laden of om op te slaan in de thuisaccu voor later gebruik. Op deze manier kun je profiteren van schone zonne-energie om je auto op te laden, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk. Het is een slimme en milieuvriendelijke keuze voor elektrisch rijden.

Ja, laadpalen kunnen vaak worden gedemonteerd en opnieuw geïnstalleerd op een nieuwe locatie.

Veel laadpalen kunnen op afstand worden bediend en bewaakt via smartphone-apps of online platforms.

De keuze van een laadpaal hangt af van uw specifieke behoeften, het type en model van uw auto, en uw laadomgeving. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte match.

Verschillende automerken kunnen specifieke vereisten hebben voor laadpalen. Onze specialisten kunnen u adviseren over de beste opties die compatibel zijn met uw auto.

De vereisten voor uw meterkast hangen af van de specificaties van de laadpaal. Wij kunnen u begeleiden bij het bepalen of uw huidige meterkast geschikt is of dat een upgrade nodig is.

De oplaadtijd is afhankelijk van de capaciteit van de accu van uw auto en het type laadpaal. Wij kunnen u informeren over de verwachte oplaadtijden voor verschillende modellen en laadstations.

Actie: BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY: TOT 30% KORTING
GELDIG TOT 1 DECEMBER