Encore solar zonnepanelen installaties

Verdien Thuis met een Slimme Laadpaal

Doe de gratis laadpaal check

Binnen 3 uur geregeld!

4.5/5

4,5

Uw elektrisch auto goedkoop laden met dynamische energie

Snel laden met 11 kWh of 22 kWh

Gemak

Automatisch laden tijdens daluren

Investeer

Binnen 4 jaar terugverdiend

Live inzicht

Vanuit de app live aansturen

7+ jaar ervaring met verduurzamen

In een wereld waar duurzaamheid centraal staat, is Encore Solar een bewijs van expertise en toewijding. Met ruim 7 jaar ervaring in het verduurzamen van huizen en bedrijven, hebben we ons als deskundigen gevestigd.

Onze certificering door InstallQ en onze naleving van de NEN 3110- en NEN 3140-normen voor elektrische werkzaamheden benadrukken onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid.

Bovendien bieden we een sterke installatiegarantie, waardoor je met een gerust hart kunt investeren in duurzame energie. Bij Encore Solar begrijpen we jouw behoeften en zorgen we ervoor dat elke stap naar een groenere toekomst succesvol is.

Dus, in ons verhaal van deskundigheid, veiligheid en toewijding, is Encore Solar een bron van duurzame oplossingen voor een wereld die verlangt naar groenere keuzes.

Encore Solar team
Team Encore Solar

Ervaringen van onze tevreden klanten

5/5

Na een vrijblijvende offerte te hebben ontvangen is Encore Solar recent bij mij langs geweest om zonnepanelen en laadpaal te plaatsen. Ben uitermate tevreden over de service; de communicatie verliep vlot en vlekkeloos, de medewerkers zijn zeer deskundig en werd steeds up-to-date gehouden betreft het installatieproces. Van harte aanbevolen als u een betrouwbare partij zoekt met concurrerende prijzen!

 

Riaz Baarderwijk
5/5

Deskundig en betrouwbaar. Ze hebben binnen 4 weken geïnstalleerd. We hebben zonnepanelen en laadpaal gekocht. Een Aanrader. We wilde graag door een gecertificeerde bedrijf onze installatie laten uitvoeren. Encore Solar had duidelijke communicatie en kwam de afspraak na. Offerte was goed en kwam geen extra kosten bij kijken. We genieten nu van duurzame energie en besparen nu op onze energierekening en wij rijden nu gratis met een elektrische auto.

Zilvia Zaadhof
5/5

Ik ben tevreden over de diensten van Encore Solar. We kregen duidelijke uitleg van de adviseur en goede prijs. Ervaren mannen en mooie installatie. We hebben 12 zonnepanelen geïnstalleerd met een thuisbatterij en laadpaal. We zijn nu voorziend voor de toekomst. Bedankt en ik raad het zeker aan!

 

 

Nick Bakker

“Niet de zon die schijnt, maar hoe we haar stralen vangen, bepaalt onze duurzame toekomst.” 

Elon Musk
CEO of Tesla

Welke soort laadpaal-systeem is geschikt voor jouw auto?

Alfen
Eve Single S-line

Gratis 7,5m T2 kabel t.w. 279 euro

Opgeleverde projecten

Alfen Eve Single Pro-line
10 zonnepanelen, 4200 watt piek

Familie Vermeer uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Alfen Eve Single S-line
8 zonnepanelen, 3.360 watt piek

Kevin uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Alfen Eve Single S-line
12 zonnepanelen, 5.040 watt piek

Christiaan uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Alfen Eve Single S-line
10 zonnepanelen, 4.200 watt piek

Marijke uit Rotterdam

Alfen Eve Single Pro-line
14 zonnepanelen, 5.880 watt piek

Diederik uit Zevenkamp

Alfen Eve Single S-line
16 zonnepanelen, 6.720 watt piek

Mieke uit Capelle aan den IJssel

Alfen Eve Single S-line
8 zonnepanelen, 3.360 watt piek

Albert uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Alfen Eve Single S-line
12 zonnepanelen, 5.040watt piek

Nico uit Capellle aan den IJssel

Alfen Eve Single S-line
10 zonnepanelen, 4.200 watt piek

Wim uit Capelle aan den IJssel

5/5

Encore Solar, de laadpaal specialist

Wij werken enkel met de beste merken

Reviews Encore Solar

UITSTEKEND
48 recensies op
Ruben Sol
Ruben Sol
23 Januari 2024
Top bedrijf! Zonnepanelen zijn snel en vakkundig geinstalleerd tegen een vriendelijke prijs. Ramin heeft mij goed door het proces heen begeleid en heeft alles goed gecommuniceerd. Zou hier zeker terugkomen voor toekomstige energie-oplossingen.
Jan van der Vlist
Jan van der Vlist
23 Januari 2024
Wij hebben onlangs 9 zonnepanelen laten plaatsen op ons dak en dakkapellen door Encore Solar in Capelle aan den IJssel. Ook is onze meterkast gelijk aangepast aan de hedendaagse eisen. Vanaf het eerste contact was het personeel van Encore Solar en met name onze contactpersoon Ramin vriendelijk en deskundig. We werden goed voorgelicht over de mogelijkheden en de kosten. We konden al onze vragen stellen en kregen altijd een duidelijk antwoord. De plaatsing van de zonnepanelen verliep vlekkeloos. De monteurs waren op tijd en werkten netjes en zorgvuldig. Ze legden alles goed uit en gaven ons de gelegenheid om vragen te stellen. Nu de zonnepanelen zijn geplaatst, zijn we erg blij met het resultaat. De panelen zien er mooi uit en ze werken perfect. We verwachten dat we met de zonnepanelen een flinke besparing op onze energiekosten zullen realiseren. We raden Encore Solar van harte aan aan iedereen die overweegt om zonnepanelen te laten plaatsen. Het is een betrouwbaar bedrijf met deskundig en vriendelijk personeel. Pluspunten: Deskundig personeel Goede voorlichting Nette en zorgvuldige plaatsing Mooi resultaat Aanrader!
Dick Kraal
Dick Kraal
22 Januari 2024
Prima bedrijf, de afspraken en uitvoeringen gingen perfect, top geregeld en snel.
Jonas
Jonas
17 Januari 2024
Nu prijsplafond weg is, hebben we snel keuze gemaakt om zonnepanelen te kopen. Ramin van Encore Solar heeft ons goed geholpen en geadviseerd. We hebben de nieuwste zonnepanelen gekocht met een Thuisbatterij. Hiermee gaan we een dynamische energiecontract afsluiten. Door dynamische energie contract kunnen we goedkoop inkopen en duur verkopen van stroom. Wanneer de tarieven hoog liggen, maakt het systeem automatisch gebruik van de thuisbatterij. Zo hebben wij ook nooit meer last van Stedin die zonnepanelen uitschakelt. Verder hebben we ook geen last van betalen voor terug leveren. Ramin heeft ook uitgelegd, dat we nu extra voordeel hebben met de BTW voor thuisbatterij en hoeven geen BTW betalen voor zonnepanelen. Al met al goede investering en ik ga nu passief geld verdienen. Ik raad Encore Solar zeker aan. Mannen die deskundig zijn en meedenken met je.
Gina
Gina
12 December 2023
Top bedrijf, ze weten goed hoe ze moeten communiceren en houden zich aan hun afspraken. We waren op zoek naar een bedrijf dat goedgekeurd is met Install Q, zo zijn we bij Encore Solar terechtgekomen. Ze hebben niet alleen zonnepanelen voor ons geïnstalleerd, maar hebben ook onze hele meterkast vervangen. We zijn blij met het resultaat! Bovendien zijn de vakmensen ook nog eens erg vriendelijk.
Artbyoums
Artbyoums
9 December 2023
Goeie service, een aanrader!
Meriam Choua
Meriam Choua
8 December 2023
Geweldige service en zeer professioneel. Wij zijn tevreden!
Zier Ros
Zier Ros
17 November 2023
Prima bedrijf waar je van op aan kan. Leveren een goed systeem van Enphase. Snel geleverd en op dak gelegd. Inzicht in de opbrengst via app. Ik vind het alleen jammer dat de bekabeling onder de panelen, niet wordt vast gezet. Maar dat schijnt door alle installateurs zo te worden gedaan. Verder zeer tevreden. Beveel ze graag aan.
Clement Gao
Clement Gao
14 November 2023
Een hele goede ervaring gehad met dit bedrijf, na offerte aanvraag snel contact gehad en de installatie verliep soepel!

Benieuwd welke laadpaal bij jouw auto past?

Doe de gratis laadpaal check

Veelgestelde vragen over laadpaal

Laadpalen worden meestal op privéterrein geïnstalleerd, maar sommige gemeenten staan toe dat laadkabels een deel van gemeentegrond overspannen. Overleg met de gemeente is vaak vereist.

Onze Laadpaal is geschikt voor zowel een 1-fase (maximaal 3,6 kW) als een 3-fase (maximaal 11 kW) meterkast. De aansluitwaarde hoeft dus geen probleem te zijn, hoewel in veel gevallen 3-fasen laden wordt aanbevolen. Veiligheid staat echter voorop bij de aansluiting op de meterkast. Er moet veilig gewerkt kunnen worden en er moet voldoende ruimte zijn in de meterkast. Onze werkvoorbereider beoordeelt dit.

Ja, je kunt een laadpaal perfect combineren met zonnepanelen en een thuisaccu. Dit biedt een duurzame en kostenefficiënte oplossing voor het opladen van je elektrische auto. De zonnepanelen wekken overdag elektriciteit op, die je kunt gebruiken om je auto op te laden of om op te slaan in de thuisaccu voor later gebruik. Op deze manier kun je profiteren van schone zonne-energie om je auto op te laden, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk. Het is een slimme en milieuvriendelijke keuze voor elektrisch rijden.

Ja, laadpalen kunnen vaak worden gedemonteerd en opnieuw geïnstalleerd op een nieuwe locatie.

Veel laadpalen kunnen op afstand worden bediend en bewaakt via smartphone-apps of online platforms.

De keuze van een laadpaal hangt af van uw specifieke behoeften, het type en model van uw auto, en uw laadomgeving. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte match.

Verschillende automerken kunnen specifieke vereisten hebben voor laadpalen. Onze specialisten kunnen u adviseren over de beste opties die compatibel zijn met uw auto.

De vereisten voor uw meterkast hangen af van de specificaties van de laadpaal. Wij kunnen u begeleiden bij het bepalen of uw huidige meterkast geschikt is of dat een upgrade nodig is.

De oplaadtijd is afhankelijk van de capaciteit van de accu van uw auto en het type laadpaal. Wij kunnen u informeren over de verwachte oplaadtijden voor verschillende modellen en laadstations.

Advies nodig?

Wilt u zien hoe een elektrische auto het milieu helpt en uw kosten verlaagt?
Vraag dan een gratis adviesgesprek met een van onze deskundige aan!

Actie: BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY: TOT 30% KORTING
GELDIG TOT 1 DECEMBER