Verdien Thuis met een Slimme Laadpaal

Doe de gratis laadpaal check

Binnen 3 uur geregeld!

4.5/5

4,5

Gemak

Snel en eenvoudig opladen

Kostenbesparing

Bespaar geld op
lange termijn

Milieubewustzijn

Rijd groen en verminder
jouw CO2-voetafdruk

Black Friday Aanbieding - Tot 30% Korting op Laadpalen!

Laad je Elektrische Voertuig Snel en Efficiënt: Installatie in 2-4 Weken!

Profiteer van onze Black Friday deal en bespaar 30% op je nieuwe laadpaal. Neem contact op voor een gratis offerte en maak je huis of bedrijf EV-klaar met onze hoogwaardige laadoplossingen!

Efficiënt, vlot en uiterst voordelig thuis opladen.

Voordelig opladen met variabele tarieven door een dynamisch contract.

Goedkoop laden is nu mogelijk door de naadloze samenwerking met Nederlands slimste energiecontract op basis van uurprijzen.Voordelig opladen is nu realiteit door de vlekkeloze integratie met Nederlands vernuftigste energiecontract gebaseerd op realtime tarieven, waarbij het nu ook mogelijk is om zonnepanelen te koppelen aan dynamische contracten en een laadpaal.

Van een goed gesprek tot de installatie, wij regelen het!

Waarom Encore Solar inschakelen? Van het eerste inzicht tot de afwerking van je installatie, wij hebben het in handen. Het samenstellen van jouw optimale laadoplossing, dat is wat we doen.
Live inzicht via de app

Volg live de status via de Alfen of Wallbox app.

Geavanceerde mogelijkheden binnen je bereik

Beheer je laadstation moeiteloos met de Alfen of Wallbox app. Reguleer je laadtijden, controleer real-time updates en voeg eenvoudig gezinsleden toe.

Compleet energiebeheer in één applicatie

Verkrijg onmiddellijk inzicht in actuele energietarieven, jouw energieverbruik en krijg handige meldingen wanneer de energiekosten het laagst zijn.

Supersnel je voertuig volgeladen, bij iedere laadbeurt.

Binnen een halve dag geïnstalleerd

Geniet van de uitmuntende service
van Encore Solar

Gegarandeerd de meest voordelige aanbieding.

Bij ons vind je geen tijdelijke kortingen of speciale acties. Je bent altijd verzekerd van de beste prijs, waardoor je nooit misgrijpt en constant de meest gunstige deal ontvangt.

Service op maat, precies zoals jij die wenst.

Met de Alfen en Wallbox app heb je onmiddellijk inzicht en antwoorden op je vragen binnen handbereik. Of ga voor direct menselijk contact via onze lokale lijn – geen keuzemenu’s, maar echt persoonlijke interactie.

Betrouwbare Nazorg: Onze Servicemonteurs Helpen Je Verder, Altijd

Onze servicemonteurs staan altijd voor je klaar, zelfs na de installatie. Door onze expertise zijn we in staat om je bij te staan zodra je ondersteuning nodig hebt
Goedkoop laden

Bespaar flink met intelligente laadoplossingen

Door tactisch te laden tijdens voordelige, duurzame perioden, betaalt je laadstation zichzelf in no-time terug. 

Dynamische prijzen

Reviews Encore Solar

UITSTEKEND
41 recensies op
Nick Bakker
Nick Bakker
13 November 2023
Ik ben tevreden over de diensten van Encore Solar. We kregen duidelijke uitleg van de adviseur en goede prijs. Ervaren mannen en mooie installatie. We hebben 12 zonnepanelen geïnstalleerd met een accu en laadpaal. We zijn nu voorziend voor de toekomst. Bedankt en ik raad het zeker aan.
Gijsbert Verhoef
Gijsbert Verhoef
12 November 2023
Een top bedrijf met verstand van zaken! Encore Solar heeft bij ons 14 panelen geplaatst, alles netjes aangesloten en daarna de boel weer helemaal opgeruimd achtergelaten. Ik zou iedereen aanraden om zonnepanelen door Encore Solar te laten plaatsen! Naast een goede prijs ook hele vriendelijke en gemotiveerde mensen!
mariya asadi
mariya asadi
11 November 2023
Ik stel voor dat ze een zeer professioneel team zijn
Igor van Damme
Igor van Damme
10 November 2023
Ik ben zeer tevreden met de jongens die werken in Encore Solar. Ze goed opgeleid zijn en ze weten wat ze doen. Ze komen op tijd en en doen hun werk snel en accuraat. Ik hoefde niet schoon te maken, zij houden het schoon. Het hele systeem werkt zonder fouten en ik heb alleen maar positieve emoties van het werk van de jongens uit het bedrijf. Veel succes verder Encore Solar!
Hosseen Mansour Baker
Hosseen Mansour Baker
9 November 2023
Top bedrijf! Altijd superfijn contact mee, staan je vakkundig te woord en geven advies op maat. Ook leveren ze de projecten strak op👌🏼 Keep up the good work!
Milad Heravy
Milad Heravy
9 November 2023
Betrouwbare vakmannen, kan een ieder dit bedrijf aanraden. Doet wat het beloofd, communiceert helder en ontzorgt je volledig.
I M
I M
9 November 2023
Top club, komt afspraken na en is flexibel!
Dajana Smi
Dajana Smi
9 November 2023
Tevreden over de werkzaamheden van Encore Solar. We hebben zonnepanelen aangeschaft vanwege het hoge energieverbruik van ons gezin. Nu profiteren we van voordelen omdat dit is gecombineerd met de laadpaal.
obeid zaf
obeid zaf
9 November 2023
Ik raad met harte Encore Solar aan. Een eerlijke bedrijf die doet wat het beloofd, namelijk zonnepanelen plaatsing met kwalitatieve onderdelen en vakmanschap.
Devyne Code
Devyne Code
9 November 2023
Ik heb onlangs me zonnepanelen laten installeren. Ze waren professioneel, efficiënt en leverden uitstekend werk. Mijn energierekening is aanzienlijk gedaald en ik voel me goed dat ik bijdraag aan een groenere wereld. Ik raad ze zeker aan!

Neem contact op

Wil je graag advies over de mogelijkheden voor jouw zonnepanelen, laadpaal en thuisbatterij? Onze adviseurs zitten voor je klaar!
Heb je nog andere vragen? We helpen je graag verder!
Encore Solar team

Veelgestelde vragen over laadpaal

Laadpalen worden meestal op privéterrein geïnstalleerd, maar sommige gemeenten staan toe dat laadkabels een deel van gemeentegrond overspannen. Overleg met de gemeente is vaak vereist.

Onze Laadpaal is geschikt voor zowel een 1-fase (maximaal 3,6 kW) als een 3-fase (maximaal 11 kW) meterkast. De aansluitwaarde hoeft dus geen probleem te zijn, hoewel in veel gevallen 3-fasen laden wordt aanbevolen. Veiligheid staat echter voorop bij de aansluiting op de meterkast. Er moet veilig gewerkt kunnen worden en er moet voldoende ruimte zijn in de meterkast. Onze werkvoorbereider beoordeelt dit.

Ja, je kunt een laadpaal perfect combineren met zonnepanelen en een thuisaccu. Dit biedt een duurzame en kostenefficiënte oplossing voor het opladen van je elektrische auto. De zonnepanelen wekken overdag elektriciteit op, die je kunt gebruiken om je auto op te laden of om op te slaan in de thuisaccu voor later gebruik. Op deze manier kun je profiteren van schone zonne-energie om je auto op te laden, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk. Het is een slimme en milieuvriendelijke keuze voor elektrisch rijden.

Ja, laadpalen kunnen vaak worden gedemonteerd en opnieuw geïnstalleerd op een nieuwe locatie.

Veel laadpalen kunnen op afstand worden bediend en bewaakt via smartphone-apps of online platforms.

De keuze van een laadpaal hangt af van uw specifieke behoeften, het type en model van uw auto, en uw laadomgeving. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte match.

Verschillende automerken kunnen specifieke vereisten hebben voor laadpalen. Onze specialisten kunnen u adviseren over de beste opties die compatibel zijn met uw auto.

De vereisten voor uw meterkast hangen af van de specificaties van de laadpaal. Wij kunnen u begeleiden bij het bepalen of uw huidige meterkast geschikt is of dat een upgrade nodig is.

De oplaadtijd is afhankelijk van de capaciteit van de accu van uw auto en het type laadpaal. Wij kunnen u informeren over de verwachte oplaadtijden voor verschillende modellen en laadstations.

Actie: BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY: TOT 30% KORTING
GELDIG TOT 1 DECEMBER