Encore solar zonnepanelen installaties

Verdien Thuis met een Slimme Laadpaal

Doe de gratis laadpaal check

Binnen 3 uur geregeld!

4.5/5

4,5

Uw elektrisch auto goedkoop laden met dynamische energie

Snel laden met 11 kWh of 22 kWh

Gemak

Automatisch laden tijdens daluren

Investeer

Binnen 4 jaar terugverdiend

Live inzicht

Vanuit de app live aansturen

Black Friday Aanbieding - Tot 30% Korting op Laadpalen!

Laad je Elektrische Voertuig Snel en Efficiënt: Installatie in 2-4 Weken!

Profiteer van onze Black Friday deal en bespaar 30% op je nieuwe laadpaal. Neem contact op voor een gratis offerte en maak je huis of bedrijf EV-klaar met onze hoogwaardige laadoplossingen!

7+ jaar ervaring met verduurzamen

In een wereld waar duurzaamheid centraal staat, is Encore Solar een bewijs van expertise en toewijding. Met ruim 7 jaar ervaring in het verduurzamen van huizen en bedrijven, hebben we ons als deskundigen gevestigd.

Onze certificering door InstallQ en onze naleving van de NEN 3110- en NEN 3140-normen voor elektrische werkzaamheden benadrukken onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid.

Bovendien bieden we een sterke installatiegarantie, waardoor je met een gerust hart kunt investeren in duurzame energie. Bij Encore Solar begrijpen we jouw behoeften en zorgen we ervoor dat elke stap naar een groenere toekomst succesvol is.

Dus, in ons verhaal van deskundigheid, veiligheid en toewijding, is Encore Solar een bron van duurzame oplossingen voor een wereld die verlangt naar groenere keuzes.

Encore Solar team
Team Encore Solar

Ervaringen van onze tevreden klanten

5/5

Na een vrijblijvende offerte te hebben ontvangen is Encore Solar recent bij mij langs geweest om zonnepanelen en laadpaal te plaatsen. Ben uitermate tevreden over de service; de communicatie verliep vlot en vlekkeloos, de medewerkers zijn zeer deskundig en werd steeds up-to-date gehouden betreft het installatieproces. Van harte aanbevolen als u een betrouwbare partij zoekt met concurrerende prijzen!

 

Riaz Baarderwijk
5/5

Deskundig en betrouwbaar. Ze hebben binnen 4 weken geïnstalleerd. We hebben zonnepanelen en laadpaal gekocht. Een Aanrader. We wilde graag door een gecertificeerde bedrijf onze installatie laten uitvoeren. Encore Solar had duidelijke communicatie en kwam de afspraak na. Offerte was goed en kwam geen extra kosten bij kijken. We genieten nu van duurzame energie en besparen nu op onze energierekening en wij rijden nu gratis met een elektrische auto.

Zilvia Zaadhof
5/5

Ik ben tevreden over de diensten van Encore Solar. We kregen duidelijke uitleg van de adviseur en goede prijs. Ervaren mannen en mooie installatie. We hebben 12 zonnepanelen geïnstalleerd met een thuisbatterij en laadpaal. We zijn nu voorziend voor de toekomst. Bedankt en ik raad het zeker aan!

 

 

Nick Bakker

“Niet de zon die schijnt, maar hoe we haar stralen vangen, bepaalt onze duurzame toekomst.” 

Elon Musk
CEO of Tesla

Welke soort laadpaal-systeem is geschikt voor jouw auto?

Alfen
Eve Single S-line

Gratis 7,5m T2 kabel t.w. 279 euro

Opgeleverde projecten

Alfen Eve Single Pro-line
10 zonnepanelen, 4200 watt piek

Familie Vermeer uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Alfen Eve Single S-line
8 zonnepanelen, 3.360 watt piek

Kevin uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Alfen Eve Single S-line
12 zonnepanelen, 5.040 watt piek

Christiaan uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Alfen Eve Single S-line
10 zonnepanelen, 4.200 watt piek

Marijke uit Rotterdam

Alfen Eve Single Pro-line
14 zonnepanelen, 5.880 watt piek

Diederik uit Zevenkamp

Alfen Eve Single S-line
16 zonnepanelen, 6.720 watt piek

Mieke uit Capelle aan den IJssel

Alfen Eve Single S-line
8 zonnepanelen, 3.360 watt piek

Albert uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Alfen Eve Single S-line
12 zonnepanelen, 5.040watt piek

Nico uit Capellle aan den IJssel

Alfen Eve Single S-line
10 zonnepanelen, 4.200 watt piek

Wim uit Capelle aan den IJssel

5/5

Encore Solar, de laadpaal specialist

Wij werken enkel met de beste merken

Reviews Encore Solar

UITSTEKEND
41 recensies op
Nick Bakker
Nick Bakker
13 November 2023
Ik ben tevreden over de diensten van Encore Solar. We kregen duidelijke uitleg van de adviseur en goede prijs. Ervaren mannen en mooie installatie. We hebben 12 zonnepanelen geïnstalleerd met een accu en laadpaal. We zijn nu voorziend voor de toekomst. Bedankt en ik raad het zeker aan.
Gijsbert Verhoef
Gijsbert Verhoef
12 November 2023
Een top bedrijf met verstand van zaken! Encore Solar heeft bij ons 14 panelen geplaatst, alles netjes aangesloten en daarna de boel weer helemaal opgeruimd achtergelaten. Ik zou iedereen aanraden om zonnepanelen door Encore Solar te laten plaatsen! Naast een goede prijs ook hele vriendelijke en gemotiveerde mensen!
mariya asadi
mariya asadi
11 November 2023
Ik stel voor dat ze een zeer professioneel team zijn
Igor van Damme
Igor van Damme
10 November 2023
Ik ben zeer tevreden met de jongens die werken in Encore Solar. Ze goed opgeleid zijn en ze weten wat ze doen. Ze komen op tijd en en doen hun werk snel en accuraat. Ik hoefde niet schoon te maken, zij houden het schoon. Het hele systeem werkt zonder fouten en ik heb alleen maar positieve emoties van het werk van de jongens uit het bedrijf. Veel succes verder Encore Solar!
Hosseen Mansour Baker
Hosseen Mansour Baker
9 November 2023
Top bedrijf! Altijd superfijn contact mee, staan je vakkundig te woord en geven advies op maat. Ook leveren ze de projecten strak op👌🏼 Keep up the good work!
Milad Heravy
Milad Heravy
9 November 2023
Betrouwbare vakmannen, kan een ieder dit bedrijf aanraden. Doet wat het beloofd, communiceert helder en ontzorgt je volledig.
I M
I M
9 November 2023
Top club, komt afspraken na en is flexibel!
Dajana Smi
Dajana Smi
9 November 2023
Tevreden over de werkzaamheden van Encore Solar. We hebben zonnepanelen aangeschaft vanwege het hoge energieverbruik van ons gezin. Nu profiteren we van voordelen omdat dit is gecombineerd met de laadpaal.
obeid zaf
obeid zaf
9 November 2023
Ik raad met harte Encore Solar aan. Een eerlijke bedrijf die doet wat het beloofd, namelijk zonnepanelen plaatsing met kwalitatieve onderdelen en vakmanschap.
Devyne Code
Devyne Code
9 November 2023
Ik heb onlangs me zonnepanelen laten installeren. Ze waren professioneel, efficiënt en leverden uitstekend werk. Mijn energierekening is aanzienlijk gedaald en ik voel me goed dat ik bijdraag aan een groenere wereld. Ik raad ze zeker aan!

Benieuwd welke laadpaal bij jouw auto past?

Doe de gratis laadpaal check

Veelgestelde vragen over laadpaal

Laadpalen worden meestal op privéterrein geïnstalleerd, maar sommige gemeenten staan toe dat laadkabels een deel van gemeentegrond overspannen. Overleg met de gemeente is vaak vereist.

Onze Laadpaal is geschikt voor zowel een 1-fase (maximaal 3,6 kW) als een 3-fase (maximaal 11 kW) meterkast. De aansluitwaarde hoeft dus geen probleem te zijn, hoewel in veel gevallen 3-fasen laden wordt aanbevolen. Veiligheid staat echter voorop bij de aansluiting op de meterkast. Er moet veilig gewerkt kunnen worden en er moet voldoende ruimte zijn in de meterkast. Onze werkvoorbereider beoordeelt dit.

Ja, je kunt een laadpaal perfect combineren met zonnepanelen en een thuisaccu. Dit biedt een duurzame en kostenefficiënte oplossing voor het opladen van je elektrische auto. De zonnepanelen wekken overdag elektriciteit op, die je kunt gebruiken om je auto op te laden of om op te slaan in de thuisaccu voor later gebruik. Op deze manier kun je profiteren van schone zonne-energie om je auto op te laden, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk. Het is een slimme en milieuvriendelijke keuze voor elektrisch rijden.

Ja, laadpalen kunnen vaak worden gedemonteerd en opnieuw geïnstalleerd op een nieuwe locatie.

Veel laadpalen kunnen op afstand worden bediend en bewaakt via smartphone-apps of online platforms.

De keuze van een laadpaal hangt af van uw specifieke behoeften, het type en model van uw auto, en uw laadomgeving. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte match.

Verschillende automerken kunnen specifieke vereisten hebben voor laadpalen. Onze specialisten kunnen u adviseren over de beste opties die compatibel zijn met uw auto.

De vereisten voor uw meterkast hangen af van de specificaties van de laadpaal. Wij kunnen u begeleiden bij het bepalen of uw huidige meterkast geschikt is of dat een upgrade nodig is.

De oplaadtijd is afhankelijk van de capaciteit van de accu van uw auto en het type laadpaal. Wij kunnen u informeren over de verwachte oplaadtijden voor verschillende modellen en laadstations.

Advies nodig?

Wilt u zien hoe een elektrische auto het milieu helpt en uw kosten verlaagt?
Vraag dan een gratis adviesgesprek met een van onze deskundige aan!

Actie: BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY: TOT 30% KORTING
GELDIG TOT 1 DECEMBER